AMBASADOR ALŽIRA ABDELHAMID ŠEBŠUB POSETIO  VISOKU TURISTIČKU ŠKOLU

U cilju priprema za realizaciju Dana Alžira u Visokoj turističkoj školi strukovnih studija u Beogradu, 1. marta 2017. godine, ambasador DNR Alžir, Nj. E. Abdelhamid Šebšub, sa saradnicima, posetio je školu i o detaljima planiranog događaja razgovarao sa prof. dr Zoranom Milenkovićem, direktorom Škole, mr Milenkom Đurićem, direktorom Centra za odnose s javnošću i međunarodnu saradnju, prof. Mašom Polilo, koordinatorom za nastavu i Vladimirom Pavkovićem MA, iz centra za odnose s javnošću i međunarodnu saradnju.

Ambasador je, najpre, upoznao domaćine o Alžiru, alžirskom turizmu, turističko-hotelijerskoj infrastrukturi, kao i potencijalima za unapređenje saradnje.
Direktor škole, prof. Milenković je izrazio zadovoljstvo što će Alžir, veoma prijateljska zemlja, biti predstavljena studentima i gostima škole, i pružiti posebna mogućnost da od iskusnog diplomate, kao što je ambasador Šebšub, dobio dragocene informacije o Alžiru, i da zainteresuje potencijalne turiste da posete najveću zemlju Afrike.

Na sastanku je dogovoreno da, krajem aprila, bude organizvovano predstavljanje Alžira u školi.

Sastanku je prisustvovao i Marko Jelić, predsednik Društva prijatelja Alžira.