POZIV ZA MEĐUNARODNI SAJAM U ALŽIRU (FIA)

FIA 7f123d0734Društvo prijatelja Alžira sa zadovoljstvom vas obaveštava da će se 49. Međunarodni sajam u Alžiru (FIA) održati od 28. maja do 2. juna 2016. godine,  u izložbenom prostoru Palais d’exposition u gradu Alžiru.

Ovaj događaj je od prvorazrednog značaja, i smatra se najvažnijom privrednom manifestacijom u regionu severne Afrike. Nezaobilazno je mesto okupljanja domaćih privrednika i godišnji je susret za međunarodnu poslovnu zajednicu, zainteresovanu za alžirsko tržište, jer pruža realne prilike za investiranje i sklapanje poslova od obostranog interesa.

Alžirska privreda prolazi kroz značajne promene, sa ciljem da diversifikuje aktivnosti i proizvodnju, i nudi poslovno okruženje koje je jedno od najpovljnijih za stvaranje kontakata i profesionalnu razmenu, otvarajući put za raznovrsne mogućnosti uspostavljanja obostrano korisnih partnerstava između alžirskih privrednika i stranih kompanija.

Na raspolaganju Vam je internet stranica www.safex.dz, na kojoj se mogu izvršiti prijave online, ili potražiti sve druge korisne informacije.

Takođe, u prilogu se nalazi pozivno pismo kao i dokument koji sadrži sve korisne informacije za učešće.

Društvo prijatelja Alžira poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na 49. Međunarodnom sajmu u Alžiru.

Demande FIA 2016

pdf

FIA 2016